Söndag

Så var det söndag igen. Idag hade jag tänkt åka ner på stan en sväng och kolla på bokrean. Jag hade egentligen tänkt göra det igår, men det hanns inte med. Jag läser ju en programmeringskurs nu och jag behövde göra en inlämningsuppgift. Jag tänkte igår att jag skulle göra klart uppgiften liten snabbt på förmiddagen och sedan belöna mig själv med lite böcker, men allt tog mycket längre tid än vad jag hade tänkt och när jag i princip var klar så kom jag på att jag hade tänkt helt fel och i princip behövde börja om från början. Sedan visade det sig i och för sig att det inte var så illa som jag hade trott, så efter några mindre modifieringar var inlämningsuppgiften till slut klar, men alla butiker i stan hade såklart redan hunnit stänga vid det laget. Jag missade också en Pokémon Go-träff på Gammlia och det var ju lite synd, men det kommer väl fler gånger. Ibland är man verkligen en tidsoptimist…

Det är en väldigt kul kurs annars. Jag är jätteglad att jag kom på tanken att läsa lite programmering den här terminen, för det är något jag skulle kunna sitta och roa mig med på kul på kvällarna, men det krävs en kurs och lite deadlines för att verkligen lära sig något och komma vidare. Jag har ju inte läst några universitetskurser på några år och på något sätt har jag faktiskt saknat det.

Jon har jobbat i helgen och igår kväll var han dessutom på musikfestivalen House of Metal. Mina Mello-intresserade kompisar var inte i stan, så jag satt hemma själv och kollade på Andra chansen. Två av mina favoriter i hela tävlingen, Felix Sandman och Renaida, var med i Andra chansen, så jag röstade såklart ivrigt och blev glad att de gick vidare.

Det har varit en väldigt lugn helg, som ni hör, och veckan har inte varit speciellt fullspäckad den heller. Jag stannade hemma från jobbet i tisdags eftersom jag var så förkyld och egentligen borde jag kanske ha stannat hemma även i onsdags. Jag kände mig pigg och man vet aldrig riktigt hur det känns senare under dagen. Det gick bra att jobba, men jag lät väl inte direkt icke-förkyld, om man säger så. Förkylningar sätter sig alltid på rösten för mig. Jag är inte riktigt hundra än, ärligt talat. Snuva och halsont kommer och går, men det är okej. Eftersom jag har varit sjuk har jag såklart inte tränat något i början av veckan och dessutom har jag mest suttit (jag står alltid och jobbar annars). Eftersom det har varit så kallt i veckan så har jag inte ens cyklat, utan har tagit bussen till jobbet. Min rygg har verkligen tagit stryk och det är först nu som jag känner mig okej i ländryggen igen. Jag mår verkligen inte bra av att vara stilla och kroppen säckar ihop direkt. Jag behöver verkligen röra på mig mycket, så jag hoppas att den kommande veckan blir mer normal på den fronten.

I fredags var några kompisar här och spelade tv-spel, men annars har det inte hänt något särskilt. Den kommande veckan ser jag framför allt fram emot finalen i Melodifestivalen. Det ska bli kul!

Vad tycker ni om det här himlafenomenet som kom fram i onsdags morse förresten? Varken jag eller Jon förstår vad det är. Det ser ut som månen, men helt deformerad. Det måste ha varit något slags moln?!

2 reaktion på “Söndag

  1. Jag trodde det var månen? Vackert i alla fall. Glömde ju fråga dig pm kursen som du går, när du var hem. Men det verkar som det är en bra kurs. Kul! Min favorit på Mello gick ju också vidare:) Jag ser fram motnästa lördag, finalen , för dåär jag ledig:)

    • Jag tror det är ett moln faktiskt. Den är inte alls rund och så småningom så sjönk den. Men det ser verkligen märkligt ut!

      Det är en kul kurs, men det ska bli rätt skönt när den är klar..!

      Det ska verkligen bli spännande med Mello. Det är jättesvårt att tippa vem som vinner, känner jag. Kanske blir det Benjamin, men jag tänker i alla fall rösta på Felix Sandman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.