Snö och vår

Så var en ny vecka här. Jag har precis sått lite fröer. Basilika och paprika är ju sådant som behöver sås tidigt om det ska hinna komma upp, så det var hög tid nu. Fast jag kan väl erkänna att det knappast känns som vår… Men fröer kanske inte fattar ifall det är snö ute eller ej. 🙂 Vår fetbladsväxt (vet inte ens riktigt vad den heter) blommar ju i alla fall för fullt nu. Sjukt kul!

Det har blivit lite mildare ute i alla fall, men idag har det snöat en hel del igen, så snart är väl balkongen fylld…

Bilden är från i helgen. Nu är det ännu mer snö..!

Vad har hänt sedan senast då? Jo, jag har väl försökt slutspurta lite i min kurs, så mycket har kretsat kring den. I lördags kom några kompisar över på Mellokväll. Vi beställde mat från en kinesisk restaurang och beställde utkörning. Det dröjde till 19.50 innan maten dök upp, så det blev lite stressigt. Haha. Sedan åt vi karamelliserade popcorn och hjärtröstade som galningar. Jag hejade på Felix Sandman och blev lite besviken över att han inte vann. Spännande var det i alla fall! Efter Melodifestivalen spelade vi TV-spel tills klockan plötsligt var 2. Herregud. Jons förkylning blev inte bättre av detta, så i söndags fick jag roa mig på egen hand. Solen strålade, så jag var ute och promenerade. Allt är så fluffigt ute nu för tiden.

Igår hann jag med en bio också. Jag såg Lady bird, som är en himla fin och rolig dramafilm om en tjej som är på väg att sluta college och drömmer om att flytta till New York. Den är gjord av Greta Gerwig, som både har skrivit manus och spelar huvudrollen i en av mina favoritfilmer, Frances Ha, så jag har verkligen längtat efter att se Lady bird. Den var nominerad till en del Oscar, men fick faktiskt ingenting. Synd tycker jag! Den hade förtjänat Oscar!

2 reaktion på “Snö och vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.