Oktober

Oj, det verkar som att jag inte har bloggat på en månad! Är det möjligt? Ja, det är det väl. Och jag tror faktiskt inte att jag har gjort något speciellt heller. Det har varit Forskarfredag (när jag och några kollegor ställde ut på universitetet), jag har varit på bokcirkel, jag har cykelorienterat jättemycket och vi har sett några filmer på bio (och hemma), jag har förberett mig inför vintern (plockat fram vinterkläder och fixat till cykeln inför vintern), vi har fått första snön (och första blixthalkan) och jag har köpt en pulsklocka. Annars har det mest varit jobb, särskilt för Jon, som har jobbat två helger i rad nu. Förkylda har vi varit också. Jon var förkyld förra veckan och nu idag har jag haft ont i halsen. Jag hoppas att det går över fort. Det känns särskilt segt att vara förkyld nu, när jag har en ny klocka jag vill använda.

Lite blandade bilder från den senaste tiden:

Jon köpte en ny höstjacka på outlet och då köpte han också ett fint passfodral och bagagetag åt mig. Så gulligt! 🙂

Min nya pulsklocka! 🙂

Forskarfredag!

Frost! Jag kunde inte ta någon bild av snön eftersom den smälte så snabbt… Men visst är vintern här snart!

”Ta en bild och lägg ut på Instagram”, sa Jon när han såg min klädkammare. Hehe. Han har då ingen tolerans för stök. Själv har jag hög tolerans för stök, så länge jag vet att det finns någon slags plan. Nu är mina vinterkläder framplockade och klädkammaren är prydlig igen. 🙂

Vi är så glada över nya soffbordet! 🙂

Det har varit några riktigt fina höstdagar också. En dag gick jag förbi ett så lustigt träd.

Norrsken!

Norrsken!

2 reaktion på “Oktober

  1. Ja, det var ett tag sedan. Men vi var ju upp till er också. Fina bilder. Tänk så fint med norrsken! Snart ses vi igen.

    • Tack, ja, det kändes magiskt och kul att äntligen få fota ett norrsken. 🙂 Det är inte så ofta man får se ett sådant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.