Tisdag

Så var det tisdag igen. Jag är fortfarande hostig, men jag känner mig frisk annars. Jag hoppas att hostan går över snart. Den här veckan har inletts med en tripp till Skellefteå, där jag har varit mån – tis. När mina kompisar flyttade från Skellefteå så sa jag självsäkert att jag aldrig mer skulle få någon anledning att åka dit, men det gick alltså mindre än ett halvår. Hehe. Nu har jag i alla fall varit där med mina närmsta kollegor för att planera och jobba med strategier framåt. Det har varit riktigt givande faktiskt och det kändes bra att vi kom iväg och kunde arbeta fokuserat utanför huset. Utöver arbetet så har vi också haft lite team building på Boda borg, som alltså är ungefär som ”Fångarna på fortet”. Det var klurigt och kul! Mitt lag vann en överlägsen seger!

I helgen har vi haft fullt upp, trots att vi egentligen inte hade så mycket inplanerat. På lördagen gick vi nämligen upp tidigt och rev av detta: 1) storstädning, 2) ommöblering på kontoret, 3) bakning, 4) cykelorientering, 5) besök och middag på Avion (gallerian vid Ikea), 6) besök på Ikea och inköp av tvättkorgar, ramar, kabelkanaler m.m. m.m. m.m., 7) inramning och upphängning av tavlor, 8) montering av diverse kablar. Och säkert gjorde vi något mer något mer som jag har glömt nu… Plötsligt var klockan typ 22 och vi var helt slut. Ett misslyckande var dock att vi glömde bort att saker och ting stänger tidigt på lördagar, så vi fick det väldigt stressigt på Ikea. Jag hade egentligen tänkt köpa en hurts och en till skohylla, men vi hade behövt ta med dem till kundtjänst för att boka hemtransport och det hann vi verkligen inte, för vi stod vi kassan när det bara var någon minut kvar innan stängning och då var det lång kö. Så det kändes snopet att det vi främst behövde från Ikea var något vi inte ens kunde handla hem… Men det får väl lösa sig på något annat sätt.

På söndagen hade jag bokcirkel och sedan tvättade vi en massa, massa tvätt och vi hann inte ens torka den där tvätten, för sedan hade vi planerat in att spela brädspel. Så från klockan 14 tills klockan var 22 så spelade vi spel (med paus för sushi). Det var kul! Fast det var lite mindre kul att komma på att jag skulle till Skellefteå dagen därpå och att jag rimligen borde packa innan dess. Hehe. Jag gick och la mig alldeles för sent, men det gick ju bra det med.

Ja, det var väl ungefär vad jag har gjort den senaste tiden. Eller en till grej har vi gjort: förra veckan var vi på cirkus, en jättefin föreställning faktiskt. Vi hade platser allra längst fram och det känns alltid lite speciellt att komma så nära när människor utför akrobatik och svåra tricks, för man vet ju aldrig riktigt på förhand om allt ska gå bra… Det var en bra föreställning (och allt gick bra)!

Kunde inte motstå detta julpynt som jag hittade på Clas Ohlson… 😀

4 reaktion på “Tisdag

  1. Anyway according to order, supplements and sleeves perverse not lengthen forth the penis. After all, he said, the penis burce.pakken.se consists of paired corpora cavernosa and a self-governing corpus spongiosum, the imply an approximation of of which are firm genetically. Systemized surgical enhancement fails. Regardless, there is standoffish hollow craving burce.pakken.se dangled already our eyes next to the altogether unmodified Italian study. When tested, the scraping method of penis enhancement, the authors assert, did meet approval discernible in growth.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.