Sportlovs-tisdag

Så var det tisdag igen och för ovanlighetens skull är det ingen dans idag. Den här veckan är det ju sportlov här i Umeå, så dansskolorna håller stängt. Jag har tränat lite hemma istället. I morse var det -20 och när det är kallare än så brukar jag ta bussen istället för att cykla. Jag kom därför inte iväg till gymmet efter jobbet, som jag hade tänkt. Ska jag till gymmet efter jobbet så måste jag ta en långsam buss som bara går ett par gånger i timmen och sedan måste jag gå hem från gymmet. Det tar för lång tid och är för krångligt. Men imorgon ska jag i alla fall gymma, för min kompis Lisa har skaffat gym-kort, så imorgon ska vi på ett pass tillsammans. Det kommer bli kul!

Det känns lustigt att det är så kallt. Det har blivit så väldigt ljust, så det är lätt att lura sig själv och tro att det är vår på riktigt, men våren dröjer nog.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva. När jag bloggade senast skrev jag att jag hade haft en lugn helg och förra helgen blev också lugn. Haha. Det har verkligen inte hänt mycket på sista tiden. Jag har bara kollat på Melodifestivalen och så har vi spelat TV-spel. Fast i lördags var i och för sig Jons föräldrar och moster och hälsade på. Det var kul! Wilma följde med också, Jons mammas hund. Hon har faktiskt aldrig varit hemma hos oss förut, men hon verkade trivas; hon travade runt, runt i lägenheten med viftande svans och dammsög hela golvet i jakt på smulor. Man borde ha en liten hund! (fast det går inte; p.g.a. allergi och p.g.a. att man i sådant fall måste vara hemma på lunchen varje dag).

Den kommande helgen blir väl lite livligare, hoppas jag! Då är det ju final i Melodifestivalen. Jippi!

Semla
Blev så sugen när alla andra åt semla på jobbet idag. Blev så glad när jag hittade en glutenfri på ICA på hemvägen! Mums!
Kajor
Så gulliga kajor utanför fönstret här om dagen!

2 svar på ”Sportlovs-tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.