Onsdag

Tiden bara springer iväg! Nu är det onsdag och jag ser fram emot helg med konsert, Melodifestivalen och bokcirkel. Konserten vi ska se heter Score och kommer att innehålla symfoniorkesterversioner av tv-spelsmusik. Det ska bli väldigt spännande! Den ska vi på på fredag tillsammans med några kompisar.

Det har blivit mycket Norrlandsoperan nu ett tag, för jag och Jon var ju även där i onsdags. Det var den bästa symfoniorkesterkonsert jag sett, måste jag säga. Jag hade höga förväntningar, men den lyckades faktiskt överträffa dem. Vi hade jättebra platser på rad 4 och det fanns ingen som satt framför oss, så vi hade perfekt utsikt över de två slagverkssolisterna som framförde Spices, Perfumes, Toxins! De som spelar slagverk brukar i vanliga fall knappt synas, eftersom att de alltid står längst bak, men nu fick man verkligen se hur det går till. De hade en massa instrument och fick springa över scenen för att växla mellan dem. Till en del instrument använde de fyra trumpinnar var. Man förstår inte ens hur de gör? Jag blev helt slut efter att ha tittat på dem i 30 minuter, så jag kan inte ens föreställa mig hur trötta de måste ha varit! Det var verkligen en upplevelse att få se live.

Annars har det väl inte hänt så mycket speciellt på sistone. Eller, jag har ju varit och hälsat på Lisa en sväng. Alltid kul! Annars blir det mest jobb och träning och sådant. Jag läser även en kurs på sidan av, så jag sitter en del på kvällarna och programmerar. Kul, tycker jag! Jag har redan betat av två inlämningsuppgifter, så det här ska nog gå bra och betydligt mer smärtfritt än förra året, då kursen var lite väl omfattande för att hinnas med på fritiden.

2 svar på ”Onsdag

  1. Det låter spännande med konserten. Skönt att det går bra med kursen, att den inte är lika betungande som den förra.

    • Jag läser ju kurser för att det är kul, men det blev lite mycket med 10 poäng förra gången.. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.