Fredag

Äntligen helg! Vi har inga helgplaner, så vi får se vad vi hittar på. Kanske går vi på Bildmuseet, för det blev inte av förra helgen. På söndagen var det jättefint väder på förmiddagen: sol och allt. Vi sprang en varsin runda och sedan kände jag att det vore skönt att passa på att vara ute lite till. Vi gjorde alltså ett nytt försök att vandra runt Grössjön. Utrustade med termos och fika och grejer gav vi oss iväg, men efter några kilometer började det regna. Det blev bara mer och mer och sedan började åskan gå, så då ville jag vända hem. Vi fick fika hemma. Det blir nog ingen tur runt Grössjön i år. 😉

En helgplan har jag i och för sig, kom jag på nu. På söndag ska jag springa (virtuella) Blodomloppet! Jag har skaffat t-shirt, nummerlapp och medalj och allt! Det ska bli KUL, trots att det såklart är roligare om man också har folk runt omkring och publik. Det får bli något annat år. Jon ska springa med mig i alla fall och planen är att springa på 47 min. Vi får se hur det går!

Ja, det var planerna för helgen. En superledsam sak som hänt på sista tiden är att Jons mamma har blivit tvungen att ta bort sin hund. Igår blev Wilma så dålig att hon fick somna in. Det känns supersorgligt. Hon var gammal och i somras kände jag knappt igen henne, för då ville hon mest vila, så då märkte man verkligen att hon började bli trött. Samtidigt har hon alltid varit så busig och valpig till sitt sätt, så för mig har hon alltid känts så ung. Nu blir det nog hemskt tomt för Jons mamma, som inte har någon hund kvar. Och för Jon känns det såklart jobbigt.

Vad vi annars har gjort i veckan är att titta på lägenheten på Scharinsvägen. Den var riktigt fin, även om den såklart inte var perfekt (för det är ingen lägenhet), men vi kommer nog inte att vara med i budgivningen. Det känns inte rätt i magen att gå med i en bostadsrättsförening som inte känns helt 100. Det hade känts bättre att köpa en bostadsrätt i en förening som funnits länge och där folk är engagerade och vet hur det går till. Den här bostadsrättsföreningen är bara cirka 5 år och kändes inte så stabil (men det kanske den är; sådant är svårt att veta på förhand). Ja, ja. Det var härligt ljus, mysiga kvarter, fin utsikt, stor charm, stor yta, härlig klädkammare och allt möjligt positivt. Så vi kanske får fundera i helgen. Som tur är bor vi ju så fint som i gör.

Vad jag annars har gjort i veckan är att dansa, både balett och dancehall. Så härligt!

2 svar på ”Fredag

  1. Så sorgligt med hunden, stackars Jon och hans Mamma. Lycka till med loppet i morgon! Ja ni får fundera på lägenheten. Den ser ju jättefin ut.

    • Ja, det var tråkigt med Wilma.
      Tack! Får se hur det går imorgon. Om det är lika blåsigt som idag så flyttar jag nog fram loppet.. 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.