Torsdag

Snart helg igen! Veckorna går så fort!

Idag skulle jag ha dansat dancehall, men det blev inställt eftersom min lärare är sjuk. Förra veckan var det jag som var snuvig, så nu har jag blivit utan dans två torsdagar i rad. Man märker att många är förkylda, men som tur är så är det mest förkylningar som går. Nu är de klara med masstestningen på universitetet och av 10 000 personer var det bara 6 som var smittade med covid-19. Jag och Jon har ju också testat oss och fått negativt resultat.

Jon är fortfarande lite hostig och snuvig, men jag är pigg och som vanligt. Jag är glad att jag hann bli frisk och få provresultaten redan i lördags, för det innebar att jag kunde bokcirkla på söndagen och sedan åka direkt till dansworkshop på Norrlandsoperan följt av lunch med mina danskompisar. Det var en så trevlig söndag! Blev verkligen fylld av energi! Dansen var fantastiskt kul. De har haft en massa dansaktiviteter på operan under helgen och på söndagen var det många av dansarna som höll gratis workshops. Det var så, så, så roligt! Älskar att dansa!

Vad som annars har hänt är att hösten har kommit. Herregud vad det blev kasst väder igår. Det var så typiskt, för det har varit runt 16 grader och soligt länge. Det har inte ens känts som september. Men igår skulle vi ha vårt årliga trail-lopp som jobbets idrottsklubb fixar och då blev det plötsligt SVINKALLT, regn och stark blåst. Det var nära att jag och Jon ställde in, men vi tog oss till start ändå och var nära att frysa ihjäl. Man hade behövt flera lager kläder, vantar och mössa. Som tur var tinade man upp lite när man sprang, men det var ändå ingen stor njutning. Det var ju så blött och halt också. Jag har nog aldrig sprungit så långsamt. 🙂 Men det var fin bandragning och bra arrangerat allting. Vädret kan man ju tyvärr inte göra mycket åt…

I helgen hoppas jag att vädret är okej, för då ska vi till stugan tillsammans med Jons syster, som kommer och bor hos oss över helgen. Det blir skoj! Vi sa fira Jon lite såhär i efterskott också och då vill vi ju vara utomhus med tanke på corona.

2 svar på ”Torsdag

  1. Synd på det dåliga vädret på loppet, hoppas ni fick bättre i helgen som varit, så ni kunde fira Jon. Det låter skitkul med dansen som du var på förra söndagen!

    • Ja, det var synd, men vi hade fint väder i helgen istället. 🙂 Sol på lördagen och helt okej på söndagen. Men nu är det verkligen höst. Burr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.